Snickers pommit

05.05.2023
Nämä herkkupallot on täyttä tavaraa. Suolaista ja makeaa samassa paketissa. Sopivasti purutuntumaa, mutta silti suuhun sulavaa. Instagram sivuiltani voit käydä katsomassa reels videon näiden teosta.


OHJE 11 kpl 

• 50g suolapähkinöitä
• 100g Digestivekeksejä
• 100g tuorejuustoa maustamaton
• kinuskia (käytin valmista Pärlansin Salt Karamell)

- Murskaa suolapähkinät ja keksit tehosekoittimella murskaksi.
- Sekoita murska ja tuorejuusto yhteen.
- Ota massasta noin ruokalusikallinen käteen ja muotoile palloksi. Paina sormella palloon kolo ja laita siihen kinuskia (noin 1 tl). Nipistä taikina kiinni kolon päältä ja pyöritä massa varovasti uudelleen palloksi. Aseta leivinpaperille/ pakastusta kestävälle astialle.
- Laita pallot pakkaseen noin tunniksi kovettumaan ennen kuorruttamista.

KUORRUTE

• 200g maitosuklaata
• sormisuolaa

- Voit temperoida suklaan tai sulattaa sen kerran mikrossa tai vesihauteessa. Kun sulatat suklaata mikrossa, muista sekoittaa noin 10 sekunnin välein ettei suklaa pala. Maitosuklaan temperointi: Sulata suklaa 45-48 asteiseksi. Jäähdytä 27 asteiseksi. Kuumenna 30 asteiseksi ja käytä.

- Pyörittele pallot sulassa suklaassa ja aseta leivinpaperin päälle. Loppu suklaan voit valuttaa raidoiksi pallojen päälle. Ripottele halutessa sormisuolaa päälle.
- Laita jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään.
- Säilytä kylmässä.

Löydät snickers pallojen teosta videon instagram sivuiltani.