Snickers pommit
Nämä herkkupallot on täyttä tavaraa. Suolaista ja makeaa samassa paketissa. Sopivasti purutuntumaa, mutta silti suuhun sulavaa. Instagram sivuiltani voit käydä katsomassa reels videon näiden teosta.
OHJE 11 kpl
• 50g suolapähkinöitä
• 100g Digestivekeksejä
• 100g tuorejuustoa maustamaton
• kinuskia (käytin valmista Pärlansin Salt Karamell)
- Murskaa suolapähkinät ja keksit tehosekoittimella murskaksi.
- Sekoita murska ja tuorejuusto yhteen.
- Ota massasta noin ruokalusikallinen käteen ja muotoile palloksi. Paina sormella palloon kolo ja laita siihen kinuskia (noin 1 tl). Nipistä taikina kiinni kolon päältä ja pyöritä massa varovasti uudelleen palloksi. Aseta leivinpaperille/ pakastusta kestävälle astialle.
- Laita pallot pakkaseen noin tunniksi kovettumaan ennen kuorruttamista.
KUORRUTE
• 200g maitosuklaata
• sormisuolaa
- Voit temperoida suklaan tai sulattaa sen kerran mikrossa tai vesihauteessa. Kun sulatat suklaata mikrossa, muista sekoittaa noin 10 sekunnin välein ettei suklaa pala. Maitosuklaan temperointi: Sulata suklaa 45-48 asteiseksi. Jäähdytä 27 asteiseksi. Kuumenna 30 asteiseksi ja käytä.
- Pyörittele pallot sulassa suklaassa ja aseta leivinpaperin päälle. Loppu suklaan voit valuttaa raidoiksi pallojen päälle. Ripottele halutessa sormisuolaa päälle.
- Laita jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään.
- Säilytä kylmässä.