Biscoff Cupcake
Munaton, vegaaninen
Nämä herkulliset kuppikakut ovat munattomia, sekä vegaanisia kun käytät kuorrutteessa maidotonta margariinia. Muffinin sisältä paljastuu Biscoff täytekeksi. Kuorrute on mielettömän herkullista Biscoff kreemiä.
OHJE 12 kpl
MUFFINIT
• 4 dl vehnäjauhoja
• 3/4 dl kaakaojauhetta
• 2.5 dl sokeria
• 1 tl suolaa
• 1 tl ruokasoodaa
• 2.5 dl kuumaa vettä
• 1 dl rypsiöljyä
• 1 rkl sitruunamehua/ omenaviinietikkaa
• Lisäksi 12 kpl Biscoff täytekeksejä
BISCOFF KUORRUTE
• 80g voita / maidoton margariini
• 100g (n. 7 rkl) Biscoff levitettä
• 3 dl tomusokeria
• 0.5 tl suolaa
• 0.5 dl kahvia
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Kiehauta myös tarvittava määrä vettä valmiiksi.
- Ota valmiiksi esille 12 kpl muffinivuokia. (Suosittelen käyttämän muffinipeltiä ja siihen amerikan muffinivuokia.)
- Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään.
- Lisää kuuma vesi, öljy ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada täytettä vuokiin noin 1/3 osa muffinivuoan tilavuudesta.
- Laita 1 keksi taikinan päälle ja kaada loput taikinat keksien päälle.
- Paista muffineita noin 25 minuuttia.
Kuorrute
- Keitä kahvi. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöinen voi ja biscoff levite sekaisin.
- Lisää vähitellen tomusokeri, suola ja kahvi. Jatka kuorrutteen vatkaamista vielä noin 3 minuuttia.
- Laita kuorrute pursotinpussiin jossa haluamasi tähtitylla ja pursota jäähtyneiden muffinien päälle. Viimeistele halutessa keksimurulla tai koristerakeella.